IT

Techniek is een dagelijks aandachtsgebied geworden in de huidige toeristische bedrijfsvoering. Of het nu gaat om het aanjagen van uw eigen homepage, effectieve en efficiente backoffice of complexe touroperator oplossingen: wij helpen u met onze partners het beste uit de markt dat past bij uw wensen. En tegen de best mogelijke condities!

Uitbreiding van uw producten en assortiment

Een sterk samenwerkingsverband werkt beter dan zelf inkopen; het zorgt voor betere condities en geeft eerder mogelijkheden om met andere zakelijke partners tot een acceptabele overeenkomst te komen. Bovendien wekt het een hoger vertrouwen bij de consument. Zoals het motto al zegt: “1 voor allen en allen voor 1”. Investeringen en projecten zullen samen tot een beter en vooral sneller resultaat leiden.

Onze dienstverlening

Doet u uw zaken, dan helpen wij u! Met lastige vraagstukken als balastingen, afdrachten, IT of juridische zaken. Onze professionals nemen u dat graag uit handen. Voor de Nederlandse markt hebben wij een eigen aanspreekpunt. Neem gerust contact op met Ton Hendriksen. Ton kent de branche als geen ander en heeft meer dan 25 jaar ervaring in retail en touroperating.

Contact

Wij kijken uit naar uw bericht!